Arrangementen

Uitje met personeel, vereniging, familie of een verjaardagsfeestje?

Er zijn diverse mogelijkheden om één van de onderstaande veldtochten te combineren. Met een huifkartoer, houthakkersgolf, fietstocht of ga gewoon voor een wandeling op de Loozensche Linie en een beklimming op de Schans van Napoleon. Een BBQ of buffet, alles is te overleggen.

Veldtochten

Kozakkentocht (1½ uur)  de reguliere veldtocht
Tocht naar en door stad Hardenberg. Absoluut de meest aangevraagde veldtocht.  Geweldige en relaxte tocht met veel afwisseling van natuur, geschiedenis en gezelligheid. Bij het doorkruizen van het Vechtpark en centrum Hardenberg staan er geregeld bekende Hardenbergers te zwaaien...

Pruisentocht (1½ uur)
Tocht naar de Haandrik (richting Duitsland). Een echte Veldtocht met veel natuur en verrassende bochten welke uitkomen bij de stuw op de Haandrik. Vooral voor mensen met oog voor natuur en interesse voor dit onbekende trace van het Vechtdal een rustige en relaxte veldtocht.

Grenstocht (2,5 uur)
Tocht tot de Duitse grens (richting Duitsland). Bijzondere tocht, met veel natuur en mooi overzicht van de kruizing van de Vecht en het Overijssels kanaal. We varen een deel van de Vecht waar hij ons land binnen stroomt. Van te voren aanvragen is wel gewenst gezien de extra te plannen tijd en het passeren van de sluis.

Pontonnierstocht (¾ uur)
Verkenningstocht rondom de Schans, onderdeel van de Loozensche Linie. Voornamelijk gebruikt voor educatieve doeleinden, scholen en jeugd veldtochtjes. We belichten tijdens deze tocht voornamelijk de Loozensche linie gezien vanaf het water, even bijkomen op de boot en wat natuur en geschiedenis opsnuiven.

Diffeltiestocht (1½ uur)
Tocht naar Diffelen, op bijzondere aanvraag met bijvoorbeeld als startplaats Haven Hardenberg. of de Koppel.  Een tocht die ook zeker de moeite waard is met een bijzonder kenmerkend Vechtdal zoals deze richting Ommen meer zichtbaar is. Vooraf overleg is wel nodig daar het vertrekpunt niet de standaard ligplaats is van De Napoleon.

Schavuitentocht (1 uur)
Kinderfeestje op de boot. In overleg met ouders zijn er al veel leuke feestjes gevierd op De Napoleon. Neem gerust contact op wat de mogelijkheden zijn.

Provianten

Aan boord:

U kunt uw veldtocht uitbreiden door wat proviant in te slaan, wij verzorgen onderstaande provianten naar keuze;

Bataafs Maal: Verse koffie/thee met Gramsberger Kruidkoek. €2,00 per persoon.

Patriottenmaal: Eenvoudige hapjes op een prikkertje.  €0,75 per stuk, +- 3 per persoon.

Grande Armeé-maal: Koffie/thee, broodjes, bier, wijn, fris en hapjes. Prijs op aanvraag.

 

Standaard proviant:

Wij vullen de koelboxen met; - fris met prik of zonder prik (blikje € 2,00)

                                               - flesje water (€ 2,00)

                                               - wijn, wit en rood (flesje € 3,00)

                                               - bier (blikje € 2,00)

Aan wal:

Uitgebreide mogelijkheden om voor of na een boottocht nog wat te drinken of eten, een klein vooraf je of een uitgebreide BBQ, we nemen het graag even met u door om dit op maat te organiseren.

Informeer naar de prijzen en mogelijkheden, per mail of telefoon.

Aan boord zijn gekoelde dranken aanwezig, het is niet toegestaan eigen dranken mee te nemen.

Site door: Qonnected.nl