Faciliteiten

De Roskamp biedt u diverse faciliteiten die uw verblijf zullen veraangenamen.

Kantine:
De gezellige kantine beschikt over een bar en biljard, gezellige zitjes binnen en op het (overdekte) terras en een tv-hoek. Aan de bar kunnen diverse drankjes en tapbier besteld worden. Ook bieden we een uitgebreid assortiment aan friet, warme snacks en ijs.

Speelveld:
Het grote speelveld biedt vermaak voor groot en klein. Op het campingterrein zijn ook speeltoestellen zodat u ook daar de kleintjes in het oog kunt houden.
Zwembad, kinderbad, voetbalveld, volleybalveld, basketbal, tafeltennis, speel/glij-heuvel, skeelerbaan, zandbak en diverse speeltoestellen zoals schommels en wipwap.

Toiletgebouw:
Het campingterrein beschikt over 2 nette en schone sanitairgebouwen met toiletten, douches, wastafels en afwasgelegenheid.

Wasserette:
Wassen, drogen, strijken. Muntjes voor de automaten zijn verkrijgbaar in de kantine.

Recreatieteam:
In het hoogseizoen worden er wekelijks diverse activiteiten georganiseerd. Meestal zijn deze activiteiten gekoppeld aan een bepaald thema zoals bijvoorbeeld: piraten, Disney, 11-steden, olympische spelen enzovoorts.
Bingo, knutselen, speurtocht, gezinsspel, kaartavond, volleybal, voetbal, klootschieten e.d. Gedurende het seizoen doen zich vaak eenmalige activiteiten voor zoals een optreden van een Malletband of een camping-kerkdienst. Hierover wordt u tijdens uw verblijf uiteraard geïnformeerd.

Houthakkersgolf:
De Roskamp organiseert ook het spel Houthakkersgolf. Houthakkersgolf is een variant op het klassieke golfspel dat door een houthakker speciaal is ontworpen om in het bos en andere 'ruige' terreinen te spelen. Het is de bedoeling om met zo weinig mogelijk slagen de bal in de holes te krijgen. De club is met de hand gesneden uit speciale houtsoorten door de houthakker van 'De Roskamp'. Het spel wordt gespeeld met een zachte bal op een parcours dat is voorzien van genummerde holle berken boomstammetjes die dienen als hole.

Site door: Qonnected.nl